Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd
Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

Κίνηση επικεφαλής Lihgt   /   Staeg Lihgt   /   Φως ισοτιμίας οδηγήσεων   /   Θεατρικός φωτισμός

WhatsApp & WeChat: 0086 13609737256/τηλ.: 0086 13609737256

Αρχική Σελίδα

Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd

Guangdong Jiale το κοβάλτιο ηλεκτρονικής, ΕΠΕ βρίσκεται Guangdong Baiyun στην περιοχή, μια όμορφη θέση με την κυκλοφορία ευκολίας και το χαριτωμένο περιβάλλον. Το Jiale είναι επαγγελματική επιχείρηση υπηρεσία-τύπων που είναι ειδικευμένη στο σκηνικό φως και την έρευνα & την ανάπτυξη φωτισμού κατοικίας έκθεσης, τα προϊόντα και τις πωλήσεις. Το Jiale είναι τώρα ένα διάσημο εμπορικό σήμα για την έννοια σχεδίου τεχνολογίας και τάσης προόδου του που συμβαδίζει με τη The Times, υψηλή - ποιότητα και ισχυρή ομάδα μετά από την υπηρεσία
   

Δεδομένου ότι ήταν οργάνωση, επιμένουμε με επιστημονικό και τη τεχνολογική καινοτομία, λαϊκός για το μας αναπτύξτε την ιδέα. Εκτιμούμε επίσης το χτίσιμο ομάδας ταλέντου, καλλιεργούμε μια ομάδα διοικητικού προσωπικού κορυφαίας ποιότητας, εφαρμοσμένης μηχανικής και τεχνικού προσωπικού καθώς επίσης και καλά εκπαιδευμένης ομάδας εργαζομένων.
   

Με την επέκταση επιχειρησιακής κλίμακας, καταχωρήσαμε το στάδιο light Limited Jiale Χονγκ Κονγκ για την εμπορική ευκολία.
 Όλα η παράγοντας διαδικασία και το σύστημα ακολουθούν τα πρότυπα της σύγχρονης διοίκησης επιχειρήσεων, περιέχει τη άψογη ποιοτική δοκιμή, ελεγκτικός, ακολουθώντας και ανατροφοδοτεί τα συστήματα που όλοι λειτουργούν από τον επιστημονικό διοικητικό τρόπο. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων μας, επίσης οργάνωση που ολόκληρο το ποιοτικό σύστημα ελέγχου και όλα τα προϊόντα μας είναι εγκρίνουμε το CE, ROHS, SGS διεθνή πιστοποιητικά ασφάλειας
 
Τα κύρια προϊόντα επιχείρησής μας είναι: Κινούμενη επικεφαλής σειρά, σειρά των οδηγήσεων υψηλής δύναμης, φως επίδρασης των οδηγήσεων, φωτισμός κ.λπ. Exhibigion. Θα ωθήσουμε τα μπροστινά σκηνικά ελαφριά προϊόντα που συνδυάζονται με την τεχνολογία. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν ευρέως στο στάδιο, το θάλαμο, τη αίθουσα συνδιαλέξεων, την πόλη φωτεινό πρόγραμμα κ.λπ.
   

Τα προϊόντα είναι τώρα δημοφιλή στην Αμερική, Ευρώπη και άλλες ξένες χώρες, αγορά Jiale επεκτείνονται συνεχώς για το προηγμένο σχέδιο και την άριστη εργασία της, δεδομένου ότι της υψηλός - ποιότητα και αποτελεσματική υπηρεσία, εμείς πήραν ιδιαίτερα θεωρημένες και προσδιορίζουν από τους πελάτες και τη επιχείρηση θεάματος.
 
Θα αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα μέσα συνεχώς και θα χρησιμοποιήσουμε τη νέα διαδικασία, συνεπή και θα δώσουμε την προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, την υπηρεσία μεταπώλησης καθώς επίσης και την εικόνα επιχείρησης. Με την καρδιά και την ψυχή μας για να παρέχει τη αριστοκρατική υπηρεσία για τους διαφορετικούς πελάτες. Συνωμοτήστε μαζί η ανάπτυξη, δημιουργούμε το brilliancy από κοινού!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : JIALE

Αριθμός Υπαλλήλων : 11~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5 million-10 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Guangdong Jiale Co. ηλεκτρονικής, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2010, διοργανώνοντας το εργαστήριό μας, αποθήκη εμπορευμάτων, γραφείο εργασίας  ομάδα εργασίας: studay tem, ομάδα παραγωγής, ομάδα συσκευασίας, ομάδα δοκιμής, μετά από την ομάδα υπηρεσιών. ειδικεμένος στην κίνηση των επικεφαλής φω'των, οδήγησε το φως ισοτιμίας, οδήγησε το φως πλυντηρίων τοίχων, τις ακτίνες λέιζερ, τα φω'τα επίδρασης κ.λπ., τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στους διάφορους τύπους σκηνικών αποδόσεων, σκηνικών τόπων συναντήσεως, επαγγελματικού θεάτρου, κέντρων ψυχαγωγίας, μπαρ, κλαμπ, λεσχών νύχτας και διάφορων επιχειρήσεων, πολυσύνθετων αιθουσών συνδιαλέξεων και άλλων θέσεων. Η ποιότητα είναι σταθερότητα, η επίδραση είναι προεξέχουσα, μοντέρνη και με τα διεθνή πρότυπα, κερδίζοντας κατά συνέπεια την εμπιστοσύνη των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών.

 

Εξαγάγαμε στις ΗΠΑ, UK, Καναδάς, Ιταλία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Γερμανία, pupular σε περισσότερες από 40 χώρες.

Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Δεδομένου ότι ο προϊστάμενός μας είναι πολύ ευγενικά πρόσωπο, υπάρχουν πολλοί πελάτες έρχονται να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας κάθε μέρα, για η επίδραση, το υλικό, κ.λπ., θερμαίνοντας επίσης την ευπρόσδεκτη επίσκεψη στο εργοστάσιό μας οποτεδήποτε, αυτό είναι ακριβώς περίπου 30 λεπτά από τον αερολιμένα Baiyun (Guangzhou Κίνα) στο εργοστάσιό μας.

 

Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

υπηρεσία της εταιρίας

Χρόνος υπηρεσιών: από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο

Για την πιό έγκαιρη διακήρυξη:

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  το led@jialegz.com          το parcan@jialegz.com

Skype:  ledpar2                             parcan88891

WhatsApp: +8613609737256       +86-15918690859

 

 

Λογική τιμή:  σαν εργοστάσιο, όχι επιχείρηση πρακτόρων, όλα τα προϊόντα είναι με τη λογική τιμή.

 

Έκπτωση:  η ειδική έκπτωση προσφέρεται βασισμένος στην ποσότητα διαταγής.


Πελάτης ιδιωτικός: η περιοχή πωλήσεών σας, το σχέδιο και όλες οι ιδιωτικές πληροφορίες σας θα προστατευθούν.

 

Συσκευασία: τυποποιημένο χαρτοκιβώτιο εξαγωγής με προστατευμένος faom μέσα.

 

Χρόνος δειγμάτων: γενικοσες 2-5 ημέρες εργασίας ή εξαρτώνται από τον τύπο και την ποσότητα προϊόντων.

 

Χρόνος παράδοσης: γενικοσες 3-7 ημέρες εργασίας μετά από την πληρωμή ή εξαρτώνται από τον τύπο και την ποσότητα προϊόντων.

 

Ικανότητα παραγωγής: μήνας 5000 κομματιού

 

Προσαρμοσμένη υπηρεσία: cOem υποστήριξης

 

 

Υλικό προϊόντων:

 

Δύναμη: η χρησιμοποιημένη υψηλή δύναμη 250w PFC για να το κάνει, θα είναι χαμηλότερη θερμότητα αλλά η υψηλή αποδοτικότητα, υψηλή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σταθερότητας, υψηλή πηγή φωτός φωτεινότητας, πολλοί πελάτες έχει αγοράσει ξανά και ξανά.

Γυαλί: Το γυαλί με το νέο σχέδιο στην ενισχυμένη προστασία του εσωτερικού φωτός (χάντρες), και η δύναμη είναι 4-5 φορές ισχυρότερα από το γενικό γυαλί.

Οδηγήσεων: Εισαγόμενο οδηγημένο τσιπ με την υψηλή φωτεινότητα, τη μακράς διαρκείας, αποτελεσματική διατήρηση της ενέργειας, σταθερός και ανθεκτικός, ποτέ το στροβοσκόπιο και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εξωτερικό περίβλημα: η μεγάλη προστασία εξωτερικών περιβλημάτων από το εξωτερικό στην εσωτερική, ενισχυμένη προστασία, εσείς θα πάρει τι θέλετε.

 

 

Μετά από την υπηρεσία:

 

1.Offered η εξουσιοδότηση ενός έτους από την ημέρα έλαβε τα αγαθά.

2.Please μας ελάτε σε επαφή με αμέσως μόλις λάβατε τα προϊόντα χαλασμένα, τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ μέρη/τα εξαρτήματα ΔΑΠΑΝΩΝ είναι διαθέσιμα μιά φορά το πρόβλημα που επιβεβαιώνεται.

 

Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
 

 

Ομάδα επιχείρησης

Jiale εξειδικευμένο στη σκηνική ελαφριά κατασκευή για 12 έτη.

 

Κίνα Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Guangdong Jiale Electronics Co.,Ltd
2$ο πάτωμα, οικοδόμηση Α, βιομηχανικό πάρκο Chaoya, Lishui, κωμόπολη, περιοχή Nanhai, πόλη Foshan
Τηλ.::86-0757-85128123
Mobile Site Πολιτική ΑπορρήτουΚίνα φω'τα σκηνικών διακοσμήσεων προμηθευτής. Copyright © 2015 - 2023 djstagelights.com. All Rights Reserved. Developed by ECER